- Livsmedel
- Kolonial/Speceri
- Buljonger/Fonder/Glacé
- Buljonger, pasta
- Kalvbuljong, pasta
Kalvbuljong, pasta
Knorr
Storlek
1000gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Salt, palmfett, potatisstärkelse, socker, jästextrakt, solrosolja, arom, lökpulver, kalvkött 0,7 % (med antioxidationsmedel (E 320, E 310)), kryddor. Salthalten i färdig buljong är 0,6 %.
Näringsinnehåll
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 20 kJ |
| Energi | 5 kcal |
| Fett | 0.5 g |
| - Varav mättat fett | 0.2 g |
| Kolhydrat | 0.5 g |
| - Varav sockerarter | 0.5 g |
| Protein | 0.5 g |
| Salt | 0.55 g |
| Fiber | 0.5 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i 15°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
15°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Portugal
Företag
Unilever Food Solutions Sverige
Org.nr: 556011-6146
Vanliga frågor om Kalvbuljong, pasta
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Kalvbuljong, pasta?
I en portion på 100g finns det 0.5g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Kalvbuljong, pasta?
Per 100g portion innehåller Kalvbuljong, pasta 0.5g kolhydrater tillsammans med 0.5g fett.