OSCAR Signature Kalvbuljong kan användas till grytstekar, kokta rätter och ljusa såser när du inte vill ha så hög kollagenhalt. Den milda kalvbuljongen bidrar till att ge en bra grund/bas i t.ex. en klassisk maträtt som Kalvsauté Marengo eller kalvfrikassé. Kalvbuljongen är också bra att använda som koklag i långkok. Låt gärna köttet svalna i lagen för att bibehålla smaken. 1 liter OSCAR Signature Kalvbuljong kokas på 600 g kalvben.
Storlek
1000milliliter

Till 1000 ml färdig produkt har använts: Kalvbuljong (avkok av vatten, kalvben (600 g), lök, morot, purjolök, palsternacka, vitvinsvinäger, persilja, timjan, libbsticka, vitpeppar, svartpeppar, lagerblad, kryddnejlika), salt.
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 117 kJ |
| Energi | 28 kcal |
| Fett | 0.5 g |
| - Varav mättat fett | 0.1 g |
| Kolhydrat | 1.3 g |
| - Varav sockerarter | 1 g |
| Protein | 4 g |
| Salt | 0.5 g |
| Fiber | 1 g |
Förvaras i 5°C till 20°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
5°C till 20°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Finland
Företag
OSCAR A/S
Org.nr: 13237409
I en portion på 100g finns det 4g protein.
Per 100g portion innehåller Kalvbuljong 1.3g kolhydrater tillsammans med 0.5g fett.