Storlek
200gram

Rostade solroskärnor, salt. Kan innehålla spår av jordnötter, nötter och soja.
Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där nötter, jordnötter och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 2490 kJ |
| Energi | 590 kcal |
| Fett | 47 g |
| - Varav mättat fett | 5 g |
| Kolhydrat | 14 g |
| - Varav sockerarter | 2 g |
| Protein | 23 g |
| Salt | 3.2 g |
| Fiber | 11 g |
| Vitamin E | 35 mg |
| Fosfor | 660 mg |
| Magnesium | 325 mg |
Förvaras i 5°C till 20°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
5°C till 20°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Bulgarien
Företag
Santa Maria AB (fd Risenta AB)
Org.nr: 556047-5658
I en portion på 100g finns det 23g protein.
Per 100g portion innehåller Solroskä rost/salt 14g kolhydrater tillsammans med 47g fett.
Solroskä rost/salt är fri från deklarerade allergener.
På grund av tillverkningsprocessen kan Solroskä rost/salt innehålla spår av följande allergener: nötter, jordnötter och sojabönor.
Du kan kontakta Santa Maria AB (fd Risenta AB) på följande sätt: Telefon: 031-67 42 00. E-post: productdata@santamaria.se. Adress: Box 63, 431 21 Mölndal.