- Livsmedel
- Kolonial/Speceri
- Baljväxter/Frö
- Övriga baljväxter/frö
- Solrosfrön
Solrosfrön
KUNG MARKATTA
Kung Markattas ekologiska Solrosfrön är rika på protein och är perfekta till brödbaket, gröten, müslin eller att strö över salladen. Prova också att rosta solrosfröna på svag värme i en torr panna tills de börjar få färg. Stänk över lite soja och rör om. Oemotståndligt gott tilltugg!
Storlek
500gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Ingredienser: KRAV-ekologiska solrosfrön. KRAV-certifieringen verifierad av KIWA.
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 584 kcal |
Energi | 2440 kJ |
Kolhydrat | 11.4 g |
- Varav sockerarter | 2.6 g |
Fiber | 8.6 g |
Fett | 52 g |
- Varav mättat fett | 4.5 g |
Protein | 21 g |
Salt | 0.02 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i 5°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 304 dagar.
Förvaringstemperatur
5°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 304 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Danmark
Företag
Midsona Sverige AB
Org.nr: 556420-6646
Vanliga frågor om Solrosfrön
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Solrosfrön?
I en portion på 100g finns det 21g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Solrosfrön?
Per 100g portion innehåller Solrosfrön 11.4g kolhydrater tillsammans med 52g fett.