Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Kolonial/Speceri
  3. Baljväxter/Frö
  4. Ärtor
  5. Kikärtor
  1. Livsmedel/
  2. Kolonial/Speceri/
  3. Baljväxter/Frö/
  4. Ärtor/
  5. Kikärtor

Kikärtor

Zeta

Kikärtornas fasta konsistens och nötiga ton gör dem utmärkta i soppor, grytor eller, förstås, mixade i en hummus. Extra stora och rika på kostfibrer. De kallas även för garbanzobönor.

Storlek

2600gram

Kikärtor

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Kikärtor, vatten.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi488 kJ
Energi116 kcal
Fett1.8 g
- Varav mättat fett0.5 g
Kolhydrat16 g
- Varav sockerarter0.7 g
Protein6.3 g
Salt0.04 g
Fiber5.7 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 900 dagar.

Total hållbarhet

Upp till 900 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Italien

Företag

Di Luca & Di Luca AB

Org.nr: 556459-2078

Kontakt

Alsnögatan 11 7tr

116 44 Stockholm

Tel: 08-556 942 00

info@zeta.nu

Besök webbplats

Vanliga frågor om Kikärtor

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Kikärtor?

I en portion på 100g finns det 6.3g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Kikärtor?

Per 100g portion innehåller Kikärtor 16g kolhydrater tillsammans med 1.8g fett.

←Tillbaka till Produkter