Ett veganskt isolat av gul ärta. 70% protein, 7% fetthalt och glutenfri. ÄrtBas består av protein från gul ärta som formats för att likna köttfärs till utseende och känsla. Smaken är mycket neutral och med kryddor och andra ingredienser kan produkten med ett fantastiskt resultat fås att efterlikna traditionella färsrätter som t.ex. tacofärs, chilli och Bolognese.
Storlek
2500gram
ÄRTOR (gula).
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1590 kJ |
Energi | 377 kcal |
Fett | 7 g |
- Varav mättat fett | 1 g |
- Varav fleromättat fett | 4 g |
- Varav enkelomättat fett | 2 g |
Kolhydrat | 5 g |
- Varav sockerarter | 1 g |
Protein | 70 g |
Salt | 2.2 g |
Fiber | 7 g |
Vitamin D | 0 µg |
Vitamin C | 0 mg |
Järn | 15 mg |
Vitamin B12 | 0 µg |
Kalcium | 60 mg |
Vitamin A | 0 µg |
Kalium | 415 mg |
Natrium | 875 mg |
Zink | 8.2 mg |
Förvaras i 15°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
15°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Nederländerna
Företag
GG Handel AB
Org.nr: 556985-0901
I en portion på 100g finns det 70g protein.
Per 100g portion innehåller ÄrtBas (granulat) 5g kolhydrater tillsammans med 7g fett.