Ekologiska solroskärnor passar lika bra till sallader och bakverk som till müsli och snacks. En populär ersättare till nötter i exempelvis skolkök.
Storlek
5000gram
Solroskärnor* (ursprung Kina). *Ekologisk ingrediens. Kan innehålla spår av jordnöt, hasselnöt, valnöt, cashewnöt, pekannöt, paranöt, pistaschmandel, makadamianöt och queenslandsnöt.
Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där jordnötter , hasselnöt, valnöt, cashewnöt, paranöt, pekannöt, pistaschmandel, makadamianöt och queenslandsnöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2354 kJ |
Energi | 605 kcal |
Fett | 52 g |
- Varav mättat fett | 4.6 g |
Kolhydrat | 11 g |
- Varav sockerarter | 2.6 g |
Protein | 21 g |
Salt | 0 g |
Förvaras i 14°C till 30°C för optimal hållbarhet.
Förvaringstemperatur
14°C till 30°C
Tillverkningsland
Kina
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 21g protein.
Per 100g portion innehåller Solroskärnor EKO 11g kolhydrater tillsammans med 52g fett.
Solroskärnor EKO är fri från deklarerade allergener.
På grund av tillverkningsprocessen kan Solroskärnor EKO innehålla spår av följande allergener: jordnötter , hasselnöt, valnöt, cashewnöt, paranöt, pekannöt, pistaschmandel, makadamianöt och queenslandsnöt.
Du kan kontakta Menigo Foodservice AB på följande sätt: Telefon: 08-722 10 00. Adress: Arenavägen 61, Box 10013, 121 26 Stockholm.