Blancherade mandlar tillför både smak och textur i matlagning, bakverk och desserter. Dessutom är det ett klassiskt tillbehör till glögg.
Storlek
5000gram
MANDLAR (ursprung USA). Kan innehålla spår av jordnöt, hasselnöt, valnöt, cashewnöt, pekannöt, paranöt, pistaschmandel, makadamianöt och queenslandsnöt.
Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där jordnötter , hasselnöt, valnöt, cashewnöt, pekannöt, paranöt, pistaschmandel, makadamianöt och queenslandsnöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2593 kJ |
Energi | 628 kcal |
Fett | 56 g |
- Varav mättat fett | 4.5 g |
Kolhydrat | 4 g |
- Varav sockerarter | 4 g |
Protein | 21 g |
Salt | 0 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.
Tillverkningsland
USA
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 21g protein.
Per 100g portion innehåller Mandel blancherad 4g kolhydrater tillsammans med 56g fett.
Mandel blancherad är fri från deklarerade allergener.
På grund av tillverkningsprocessen kan Mandel blancherad innehålla spår av följande allergener: jordnötter , hasselnöt, valnöt, cashewnöt, pekannöt, paranöt, pistaschmandel, makadamianöt och queenslandsnöt.
Du kan kontakta Menigo Foodservice AB på följande sätt: Telefon: 08-722 10 00. Adress: Arenavägen 61, Box 10013, 121 26 Stockholm.