Kadayifdeg, med ursprung i Mellanöstern, består av tunna degtrådar som används till efterrätten med samma namn. Varianter på samma bakverk benämns också kunafe eller osmalieh.
Storlek
500gram
Ingredienser: VETEMJÖL, vatten, majsstärkelse, solrosolja, salt, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), konserveringsmedel (kaliumsorbat)
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och sojabönor. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1274 kJ |
Energi | 300 kcal |
Fett | 1.7 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Kolhydrat | 66 g |
- Varav sockerarter | 1.5 g |
Protein | 5.2 g |
Salt | 0.5 g |
Förvaras i 4°C till 20°C för optimal hållbarhet upp till 100 dagar.
Förvaringstemperatur
4°C till 20°C
Total hållbarhet
Upp till 100 dagar
Tillverkningsland
Frankrike
Företag
Sevan AB
Org.nr: 556348-0085
I en portion på 100g finns det 5.2g protein.
Per 100g portion innehåller Kadayif deg 66g kolhydrater tillsammans med 1.7g fett.
Kadayif deg innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och sojabönor.
Kadayif deg tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Sevan AB på följande sätt: Telefon: 08-546 070 00. E-post: kundservice@sevan.se. Adress: Metallvägen 59, 195 72 Rosersberg.