- Livsmedel
- Kolonial/Speceri
- Baktillbehör
- Övriga baktillbehör
- Kadayif deg
Kadayif deg
Kadayifdeg, med ursprung i Mellanöstern, består av tunna degtrådar som används till efterrätten med samma namn. Varianter på samma bakverk benämns också kunafe eller osmalieh.
Storlek
500gram
Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Ingredienser: VETEMJÖL, vatten, majsstärkelse, solrosolja, salt, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), konserveringsmedel (kaliumsorbat)
Allergeninformation för Kadayif deg
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och sojabönor. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1274 kJ |
Energi | 300 kcal |
Fett | 1.7 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Kolhydrat | 66 g |
- Varav sockerarter | 1.5 g |
Protein | 5.2 g |
Salt | 0.5 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i 4°C till 20°C för optimal hållbarhet upp till 100 dagar.
Förvaringstemperatur
4°C till 20°C
Total hållbarhet
Upp till 100 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Frankrike
Företag
Sevan AB
Org.nr: 556348-0085
Vanliga frågor om Kadayif deg
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Kadayif deg?
I en portion på 100g finns det 5.2g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Kadayif deg?
Per 100g portion innehåller Kadayif deg 66g kolhydrater tillsammans med 1.7g fett.
Allergener
Innehåller Kadayif deg några allergener?
Kadayif deg innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och sojabönor.
Vilka allergener kan finnas i spår i Kadayif deg?
Kadayif deg tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Kadayif deg?
Du kan kontakta Sevan AB på följande sätt: Telefon: 08-546 070 00. E-post: kundservice@sevan.se. Adress: Metallvägen 59, 195 72 Rosersberg.