Kadayif deg

Sevan

Kadayifdeg, med ursprung i Mellanöstern, består av tunna degtrådar som används till efterrätten med samma namn. Varianter på samma bakverk benämns också kunafe eller osmalieh.

Storlek

500gram

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Ingredienser: VETEMJÖL, vatten, majsstärkelse, solrosolja, salt, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), konserveringsmedel (kaliumsorbat)

Allergeninformation för Kadayif deg

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Sojabönor(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och sojabönor. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1274 kJ
Energi300 kcal
Fett1.7 g
- Varav mättat fett0.3 g
Kolhydrat66 g
- Varav sockerarter1.5 g
Protein5.2 g
Salt0.5 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 4°C till 20°C för optimal hållbarhet upp till 100 dagar.

Förvaringstemperatur

4°C till 20°C

Total hållbarhet

Upp till 100 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Frankrike

Företag

Sevan AB

Org.nr: 556348-0085

Kontakt

Metallvägen 59

195 72 Rosersberg

Tel: 08-546 070 00

kundservice@sevan.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Kadayif deg

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Kadayif deg?

I en portion på 100g finns det 5.2g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Kadayif deg?

Per 100g portion innehåller Kadayif deg 66g kolhydrater tillsammans med 1.7g fett.

Allergener

Innehåller Kadayif deg några allergener?

Kadayif deg innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och sojabönor.

Vilka allergener kan finnas i spår i Kadayif deg?

Kadayif deg tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Kadayif deg?

Du kan kontakta Sevan AB på följande sätt: Telefon: 08-546 070 00. E-post: kundservice@sevan.se. Adress: Metallvägen 59, 195 72 Rosersberg.