En underbart krämig och len vegansk hasselnötskräm. Ett utsökt tillbehör till våfflor, till fyllning i bakverk och sötsaker eller till en härlig frukost med rostade smörgåsar eller croissanter. Testa också att göra en dessertpizza med hasselnötskräm och köksfraiche – mums! Hasselnötskrämen är glutenfri och innehåller inte palmolja.
Storlek
400gram
Socker, vegetabilisk olja och fett (kakaosmör och solrosolja), HASSELNÖTTER (14%), fettfattig kakao (11%), SOJAbönfibrer (3%), emulgeringsmedel: solros lecitin, kryddor. Kan innehålla spår av JORDNÖT och andra NÖTTER. ***Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen.***
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller nötter och sojabönor. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där jordnötter hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2148 kJ |
Energi | 514 kcal |
Fett | 28 g |
- Varav mättat fett | 4.8 g |
Kolhydrat | 57 g |
- Varav sockerarter | 55 g |
Protein | 5.2 g |
Salt | 0.01 g |
Fiber | 6.8 g |
Förvaras i 12°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 450 dagar.
Förvaringstemperatur
12°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 450 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
AB Tage Lindblom
Org.nr: 556020-9107
I en portion på 100g finns det 5.2g protein.
Per 100g portion innehåller Hasselnötskräm 57g kolhydrater tillsammans med 28g fett.
Hasselnötskräm innehåller följande allergener: nötter och sojabönor.
På grund av tillverkningsprocessen kan Hasselnötskräm innehålla spår av jordnötter .
Du kan kontakta AB Tage Lindblom på följande sätt: Telefon: 08-564 705 10. E-post: info@tagelindblom.se. Adress: Ynglingavägen 1, 177 57 Järfälla.