Glykossirap är en klar och trögflytande lösning som också kallas för glukossirap eller stärkelsesirap. Glukosen är framställd genom hydrolys (spjälkning) av stärkelsen majs. En blandning av sockerarterna glukos (dextros), maltos. Använd till glass, godis och bakverk. Hämmar kristallisering och gör glassen krämig och mjuk. Gör din kola otroligt lätt och len.
Storlek
7000gram
Glukossirap (från majs).
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1352 kJ |
Energi | 320 kcal |
Fett | 0 g |
- Varav mättat fett | 0 g |
- Varav fleromättat fett | 0 g |
- Varav enkelomättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 80 g |
- Varav sockerarter | 29 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0.01 g |
Förvaras i 12°C till 20°C för optimal hållbarhet upp till 720 dagar.
Förvaringstemperatur
12°C till 20°C
Total hållbarhet
Upp till 720 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Femtorp AB
Org.nr: 556604-9622
Per 100g portion innehåller Glykos 80g kolhydrater tillsammans med 0g fett.