Gelatinpulver av nöt från animaliskt ursprung från oxe och växtfiber. Med gelecta texture cold slipper du det tidsödande steget med blötläggning i kallvatten, så du tillför inte extra fritt vatten som påverkar hållbarheten, smaken, konsistensen i ditt recept när du använder gelecta. Smaken lyfter till himmelska nivåer. Skapa den perfekta texturen snabbt, enkelt och med exakt dosering. Ett innovativt gelatinpulver med många fördelar: gelatinet kan användas direkt i kall vätska, 10 °C. Använd till alla tekniska bakverk, gelé, mousse, vaniljsås, ganacher, vispgrädde och i andra luftiga och krämiga fyllningar, där uppvärmningsprocesser inte krävs för att aktivera gelatinet. Ger en utmärkt stabilitet vid upptining av frysta produkter. Den är Halal-certifierad och är koscher i enlighet med alla Ortodox Judiska dietlagar. Fibrerna som ingår är utvunna från växter av olika botaniska ursprung, som fungerar i både sura och alkaliska förhållanden. Förmåga att ge rätt viskositet eller konsistens till bakverk. Förmåga att stärka emulsioner över tid.
Storlek
750gram
Gelatin av animaliskt ursprung från nöt, torkad glukossirap, dextrose, vegetabiliskt växtfiber (cikoria, citron, linfrön).
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1422 kJ |
Energi | 340 kcal |
Fett | 0.1 g |
- Varav mättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 50.8 g |
- Varav sockerarter | 34.9 g |
Protein | 22.8 g |
Salt | 0.5 g |
Fiber | 22.3 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 1080 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 1080 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Femtorp AB
Org.nr: 556604-9622
I en portion på 100g finns det 22.8g protein.
Per 100g portion innehåller Gelatinpulver Cold Texture Gelecta 50.8g kolhydrater tillsammans med 0.1g fett.