Active gelatinpulver av nöt är av animaliskt ursprung från oxe. Med active gelatin gelecta slipper du det tidsödande steget med blötläggning i kallvatten, så du tillför inte extra fritt vatten som påverkar hållbarheten, smaken, konsistensen i ditt recept när du använder gelecta. Smaken lyfter till himmelska nivåer. Geleringsstyrkan av gelatin anges i Bloomvärde, active har 170 i bloomvärde. Skapa den perfekta texturen snabbt, enkelt och med exakt dosering. Ett innovativt gelatinpulver med många fördelar: gelatinet kan förblandas med torra ingredienser, eller användas direkt i varm vätska, det smälter redan vid 40 °C. Använd till vispgrädde, mousse, vaniljsås, glasyr, gelé, aladåb, ganache och bakverk. Den är Halal-certifierad och är koscher i enlighet med alla Ortodox Judiska dietlagar.
Storlek
500gram

Gelatin av animaliskt ursprung från nöt.
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1506 kJ |
| Energi | 360 kcal |
| Fett | 0.1 g |
| - Varav mättat fett | 0 g |
| Kolhydrat | 0.1 g |
| - Varav sockerarter | 0 g |
| Protein | 85 g |
| Salt | 0.5 g |
Förvaras i 15°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 1800 dagar.
Förvaringstemperatur
15°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 1800 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Femtorp AB
Org.nr: 556604-9622
I en portion på 100g finns det 85g protein.
Per 100g portion innehåller Gelatinpulver Active Gelecta 0.1g kolhydrater tillsammans med 0.1g fett.