Crispearls är små krispiga rosa pärlor av rostade kex täckta med Callebaut Ruby choklad från Belgien. Med en intensiv fruktig och syrlig ton och en naturlig rosa fräg tack vare att kakaobönorna ej jäst. Innehåller inga tillsatta färgämnen eller fruktaromer. Perfekt till glass, choklad, praliner, cupcakes, tårtor, desserter och bakverk. Tips: blanda ner i chokladmoussen eller glassen för en krispig struktur eller använd som strössel. 4 mm i Ø.
Storlek
800gram
Couverture mjölkchoklad 84% (socker, kakaosmör, SKUMMJÖLKSPULVER, VASSLEPULVER [MJÖLK], kakaomassa, emulgeringsmedel [SOJALECITIN], syra [citronsyra], naturlig vaniljarom), cerealier 15% (VETEMJÖL [GLUTEN], socker, VETEMALTSMJÖL, VETESTÄRKELSE, bakpulver [E500ii], salt, kakaosmör, naturlig vaniljarom], glukossirap, socker, ytbehandlingsmedel (E414). Minst 27,5% kakao. Cocoa Horizons certifierad.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller laktos, spannmål som innehåller gluten, mjölk och sojabönor. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2221 kJ |
Energi | 531 kcal |
Fett | 30.6 g |
- Varav mättat fett | 18.3 g |
- Varav fleromättat fett | 1.1 g |
- Varav enkelomättat fett | 9.7 g |
Kolhydrat | 52.9 g |
- Varav sockerarter | 43.8 g |
Protein | 9.2 g |
Salt | 0.64 g |
Fiber | 1.9 g |
Förvaras i 12°C till 20°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
12°C till 20°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Belgien
Företag
Femtorp AB
Org.nr: 556604-9622
I en portion på 100g finns det 9.2g protein.
Per 100g portion innehåller Crispearls Ruby Choklad 52.9g kolhydrater tillsammans med 30.6g fett.
Crispearls Ruby Choklad innehåller följande allergener: laktos, spannmål som innehåller gluten, mjölk och sojabönor.
Crispearls Ruby Choklad tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Femtorp AB på följande sätt: Telefon: 040-94 90 00. E-post: info@femtorp.se. Adress: Travbanegatan 3, 213 77 Malmö.