Crispearls är små krispiga pärlor av rostade kex täckta med Callebaut mjölkchoklad från Belgien. Perfekt till glass, choklad, praliner, cupcakes, tårtor, desserter och bakverk. Tips: blanda ner i chokladmoussen eller glassen för en krispig struktur eller använd som strössel. 4 mm i Ø.
Storlek
800gram
Mjölkchoklad 84% (socker, kakaosmör, HELMJÖLKSPULVER, kakaomassa, VASSLEPULVER [MJÖLK], emulgeringsmedel [SOJALECITIN], paprika extrakt, naturlig vaniljarom, cerealier 15% (VETEMJÖL [GLUTEN], socker, VETEMALTSMJÖL, VETESTÄRKELSE, bakpulver [E500ii], salt, kakaosmör, naturlig vaniljarom], glukossirap, socker, ytbehandlingsmedel (E414). Minst 23% kakao. Cocoa Horizons certifierad.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller laktos, mjölk, spannmål som innehåller gluten och sojabönor. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2127 kJ |
Energi | 508 kcal |
Fett | 25.5 g |
- Varav mättat fett | 15.2 g |
- Varav fleromättat fett | 1 g |
- Varav enkelomättat fett | 8.1 g |
Kolhydrat | 62.5 g |
- Varav sockerarter | 53.7 g |
Protein | 5.7 g |
Salt | 0.61 g |
Fiber | 2 g |
Förvaras i 12°C till 20°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
12°C till 20°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Belgien
Företag
Femtorp AB
Org.nr: 556604-9622
I en portion på 100g finns det 5.7g protein.
Per 100g portion innehåller Crispearls Mjölkchoklad 62.5g kolhydrater tillsammans med 25.5g fett.
Crispearls Mjölkchoklad innehåller följande allergener: laktos, mjölk, spannmål som innehåller gluten och sojabönor.
Crispearls Mjölkchoklad tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Femtorp AB på följande sätt: Telefon: 040-94 90 00. E-post: info@femtorp.se. Adress: Travbanegatan 3, 213 77 Malmö.