Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Kolonial/Speceri
  3. Baktillbehör
  4. Cocos/Mandel/Nötkärnor
  5. Mandel blanch
  1. Livsmedel/
  2. Kolonial/Speceri/
  3. Baktillbehör/
  4. Cocos/Mandel/Nötkärnor/
  5. Mandel blanch

Mandel blanch

Bodén & Lindeberg

Storlek

12000gram

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Mandel

Allergeninformation för Mandel blanch

Cashewnöt(Kan innehålla)
Hasselnöt(Kan innehålla)
Mandel(Innehåller)
Nötter(Kan innehålla)
Paranöt(Kan innehålla)
Pekannöt(Kan innehålla)
Pistaschmandel(Kan innehålla)
Valnöt(Kan innehålla)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mandel. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där cashewnöt, hasselnöt, nötter, paranöt, pekannöt, pistaschmandel och valnöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi2431 kJ
Energi581 kcal
Fett50.62 g
- Varav mättat fett3.89 g
Kolhydrat9.54 g
- Varav sockerarter4.96 g
Protein21.94 g
Fiber10.4 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 12°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 12°C

Total hållbarhet

Upp till 180 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

USA

Företag

Bodén & Lindeberg AB

Org.nr: 555060-3483

Kontakt

Box 7072

187 12 Täby

Tel: 08-544 408 00

info@bodenlindeberg.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Mandel blanch

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Mandel blanch?

I en portion på 100g finns det 21.94g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Mandel blanch?

Per 100g portion innehåller Mandel blanch 9.54g kolhydrater tillsammans med 50.62g fett.

Allergener

Innehåller Mandel blanch några allergener?

Mandel blanch innehåller allergenet mandel.

Vilka allergener kan finnas i spår i Mandel blanch?

På grund av tillverkningsprocessen kan Mandel blanch innehålla spår av följande allergener: cashewnöt, hasselnöt, nötter, paranöt, pekannöt, pistaschmandel och valnöt.

Vem kan jag kontakta angående Mandel blanch?

Du kan kontakta Bodén & Lindeberg AB på följande sätt: Telefon: 08-544 408 00. E-post: info@bodenlindeberg.se. Adress: Box 7072, 187 12 Täby.

←Tillbaka till Produkter