Storlek
12000gram
Mandel
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mandel. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där cashewnöt, hasselnöt, nötter, paranöt, pekannöt, pistaschmandel och valnöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2431 kJ |
Energi | 581 kcal |
Fett | 50.62 g |
- Varav mättat fett | 3.89 g |
Kolhydrat | 9.54 g |
- Varav sockerarter | 4.96 g |
Protein | 21.94 g |
Fiber | 10.4 g |
Förvaras i högst 12°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 12°C
Total hållbarhet
Upp till 180 dagar
Tillverkningsland
USA
Företag
Bodén & Lindeberg AB
Org.nr: 555060-3483
I en portion på 100g finns det 21.94g protein.
Per 100g portion innehåller Mandel blanch 9.54g kolhydrater tillsammans med 50.62g fett.
Mandel blanch innehåller allergenet mandel.
På grund av tillverkningsprocessen kan Mandel blanch innehålla spår av följande allergener: cashewnöt, hasselnöt, nötter, paranöt, pekannöt, pistaschmandel och valnöt.
Du kan kontakta Bodén & Lindeberg AB på följande sätt: Telefon: 08-544 408 00. E-post: info@bodenlindeberg.se. Adress: Box 7072, 187 12 Täby.