Perfekt konsistens utan gelatin! Ett helt naturligt citruspektin framtaget för bl.a. grädd-, mjölk- och veganbaserade desserter som Pannacotta, bavaroise, krämer och mousser men även för grönsaksterriner. Sweet Creams är också en helt förträfflig ersättare till både gelatin och agar-agar. Konsistensen blir mycket krämig och ger en mjuk smältande känsla i munnen. Pektinet reagerar på kalcium. Det måste kokas. Klarar av att smälta/värma upp på nytt.
Storlek
500gram
Geleringsmedel (pektin), glukos.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1090 kJ |
Energi | 265 kcal |
Fett | 1 g |
- Varav mättat fett | 1 g |
Kolhydrat | 35 g |
- Varav sockerarter | 35 g |
Protein | 1 g |
Salt | 2.5 g |
Förvaras i högst 25°C för optimal hållbarhet.
Förvaringstemperatur
Maximum 25°C
Tillverkningsland
Tyskland
Företag
ÅSÖ AB
Org.nr: 556129-6723
I en portion på 100g finns det 1g protein.
Per 100g portion innehåller Herba Gel, Sweet Creams 35g kolhydrater tillsammans med 1g fett.