Perfekt konsistens med mindre socker! Ett äpplepektin framtaget för att ge sylter, fruktgeléglaze, marmelader och fruktkompotter med fördelningen mellan bär och socker 2:1/3:1 ett perfekt resultat. Det fungerar också utmärkt som texturgivare till exempelvis en kakaoglaze.
Storlek
500gram
Geleringsmedel (pektin), glukos.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1075 kJ |
Energi | 260 kcal |
Fett | 0 g |
- Varav mättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 25 g |
- Varav sockerarter | 25 g |
Protein | 10 g |
Salt | 1.6 g |
Förvaras i högst 25°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 25°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Tyskland
Företag
ÅSÖ AB
Org.nr: 556129-6723
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller Herba Gel Jam II 25g kolhydrater tillsammans med 0g fett.