Framställs genom pastörisering och spraytorkning av heläggsmassa. Den är enkel att använda och har hög bakteriologisk säkerhet.
Storlek
20000gram
HelÄGGspulver
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2450 kJ |
Energi | 590 kcal |
Fett | 43 g |
- Varav mättat fett | 16 g |
Kolhydrat | 3.5 g |
- Varav sockerarter | 2.5 g |
Protein | 48 g |
Salt | 1.3 g |
Förvaras i högst 25°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 25°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Kronägg AB
Org.nr: 556045-2319
I en portion på 100g finns det 48g protein.
Per 100g portion innehåller Heläggspulver 3.5g kolhydrater tillsammans med 43g fett.
Heläggspulver innehåller allergenet ägg.
Heläggspulver tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Kronägg AB på följande sätt: Telefon: 0435-340 80. E-post: info@kronagg.se. Adress: Kronvägen 3, 284 33 Perstorp.