Ett veganskt växtbaserat alternativ till traditionella ägg med längre hållbarhet. Använd samma mängd heläggsersättning som hela ägg i receptet, blandas endast med vatten. Blandad produkt ska förvaras i kylskåp och bör förbrukas inom 3 dagar. Ersätter hela ägg i söta eller salta recept. Till pannkakor, våfflor, pajer, kakor, muffins, sockerkakor, kakor, madeleines, krämer (t.ex. till vaniljsås), bageriprodukter och bakverk m.m.
Storlek
1000gram
Rismjöl, rapsprotein, ärtprotein. KAN INNEHÅLLA SPÅR AV GLUTEN.
Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där spannmål som innehåller gluten hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1399 kJ |
Energi | 332 kcal |
Fett | 0.7 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 29.3 g |
- Varav sockerarter | 0.2 g |
Protein | 42.8 g |
Salt | 0.1 g |
Fiber | 18.4 g |
Förvaras i 18°C till 24°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
18°C till 24°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Frankrike
Företag
Femtorp AB
Org.nr: 556604-9622
I en portion på 100g finns det 42.8g protein.
Per 100g portion innehåller Heläggsersättning Yumgo Whole Pulve 29.3g kolhydrater tillsammans med 0.7g fett.
Heläggsersättning Yumgo Whole Pulve är fri från deklarerade allergener.
På grund av tillverkningsprocessen kan Heläggsersättning Yumgo Whole Pulve innehålla spår av spannmål som innehåller gluten.
Du kan kontakta Femtorp AB på följande sätt: Telefon: 040-94 90 00. E-post: info@femtorp.se. Adress: Travbanegatan 3, 213 77 Malmö.