Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Kolonial/Speceri
  3. Bakmixer/Äggmixer
  4. Övriga mixer
  5. Gräddstabilisator Cream Gelecta
  1. Livsmedel/
  2. Kolonial/Speceri/
  3. Bakmixer/Äggmixer/
  4. Övriga mixer/
  5. Gräddstabilisator Cream Gelecta

Gräddstabilisator Cream Gelecta

Italgelatine

Gräddstabilisator gjort av animaliskt ursprung nöt, växtfiber och proteiner. Använd för att hjälpa vispad grädde att förbli stabil. Skapar en luftig, lätt och fluffig konsistens. Ett innovativt stabiliseringspulver med många fördelar: stabiliserar vispgrädde, förhindrar vattenavskiljning, ger en sammetslen textur som är stabil att skära. Använd i färsk grädde eller UHT grädde som ska vispas till alla typer av vispgräddebaserade desserter som tex. grädde, mousser, semifreddo, krämer, gräddblåsningsmaskiner m.m. Ger en utmärkt stabilitet vid upptining av frysta produkter. Bakverken håller sin stabilitet längre. Den är Halal-certifierad och är koscher i enlighet med alla Ortodox Judiska dietlagar. Grundrecept: Tillsätt gelecta cream när du börjar vispa färsk- eller UHT-grädden, vid en temperatur på minst 6 °C, i en vispmaskin. Börja med låg hastighet. När grädden tjocknar öka till medelhastighet. Vispa till önskad konsistens. För gräddmaskin, 1 kg vispgrädde, 200 g vatten, 50 g gelecta cream. Blanda ner gelecta cream i vätskan. Häll ner i maskinen. Kan sedan användas direkt. Dosering: 50 g per kg grädde. För en sötare grädde, tillsätt mellan 30 g (3%) och 100 g (10%) socker per 1000 g grädde.

Storlek

750gram

Gräddstabilisator Cream Gelecta

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Dextrose, vegetabiliskt växtfiber (cikoria, ärter, potatis, plantago, linfrön), gelatin av animaliskt ursprung från nöt, risprotein.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1333 kJ
Energi319 kcal
Fett0.1 g
- Varav mättat fett0.1 g
- Varav fleromättat fett0 g
- Varav enkelomättat fett0 g
Kolhydrat58.1 g
- Varav sockerarter57.7 g
Protein2.9 g
Salt0.5 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 15°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 1080 dagar.

Förvaringstemperatur

15°C till 25°C

Total hållbarhet

Upp till 1080 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Italien

Företag

Femtorp AB

Org.nr: 556604-9622

Kontakt

Travbanegatan 3

213 77 Malmö

Tel: 040-94 90 00

info@femtorp.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Gräddstabilisator Cream Gelecta

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Gräddstabilisator Cream Gelecta?

I en portion på 100g finns det 2.9g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Gräddstabilisator Cream Gelecta?

Per 100g portion innehåller Gräddstabilisator Cream Gelecta 58.1g kolhydrater tillsammans med 0.1g fett.

←Tillbaka till Produkter