"Grekiskt Lantbröd från Lantmännen ger ett bröd med rustik och fyllig smak med känsla från Grekland. Mixen gör det enkelt för dig att lyckas med ett bröd som blir härligt luftigt. Blandningen innehåller råg, malt och surdeg vilket gör att brödet får en fyllig smak och en lätt sprucken skorpa. Du får två härliga bröd av denna mix, perfekta att servera med olivolja. Så enkelt och så gott, du behöver endast tillsätta 50 g jäst och 6 dl vatten."
Storlek
1000gram
VETEmjöl, siktat RÅGmjöl, salt med jod, rapsolja, surdegspulver av RÅG (0,7%) maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1450 kJ |
Energi | 340 kcal |
Fett | 2.5 g |
- Varav mättat fett | 0.4 g |
Kolhydrat | 66 g |
- Varav sockerarter | 0.4 g |
Protein | 10 g |
Salt | 1.8 g |
Fiber | 5.1 g |
Förvaras i 15°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
15°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Lantmännen Cerealia
Org.nr: 556017-2222
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller Grekiskt Lantbröd 66g kolhydrater tillsammans med 2.5g fett.
Grekiskt Lantbröd innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Grekiskt Lantbröd tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Lantmännen Cerealia på följande sätt: Telefon: 08-519 787 00. Adress: Sankt Göransgatan 160 A. Box 301 92, 102 25 Stockholm.