Lecora Grytdopp. Dopp i grytan är en klassiker på julbordet där bröd doppas i varmt spad och äts som tillbehör till annan julmat.
Storlek
500gram
Vatten, buljong (gelatinpulver, salt, jästextrakt, MJÖLKSOCKER, lök, maltodextrin (majs, potatis), arom, kryddextrakt (kryddpeppar)), grönsaksbuljong (salt, lök, socker, maltodextrin (majs), jästextrakt).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk och laktos. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 40 kJ |
Energi | 10 kcal |
Fett | 2 g |
- Varav mättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 0.5 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 2 g |
Salt | 1.5 g |
Förvaras i 4°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 42 dagar.
Förvaringstemperatur
4°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 42 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Orkla Foods Sverige AB
Org.nr: 556046-9131
I en portion på 100g finns det 2g protein.
Per 100g portion innehåller Grytdopp 0.5g kolhydrater tillsammans med 2g fett.
Grytdopp innehåller följande allergener: mjölk och laktos.
Grytdopp tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Orkla Foods Sverige AB på följande sätt: Telefon: 010-142 40 00. E-post: vcd-svar@orklafoods.se. Adress: Box 4249, 203 13 Malmö.