Storlek
2500gram
Ingredienser: majonnäs (rapsolja, ÄGGULA, surhetsreglerande medel (E260, E330, E270), socker, salt, stabiliseringsmedel (E412, E415), kryddor, konserveringsmedel (E202)), cremé fraiche (MJÖLK), STENBITSROM ((Cyclopterus lumpus), rapsolja, färgämne (E160a, E120), konserveringsmedel (E211, E202), stabiliseringsmedel (E415), sherry, surhetsreglerande medel (E330)), rödlök, filmjölk (MJÖLK), vitt vin (vitt vin, SULFIT), dill, gräslök, lime (limejuice, konserveringsmedel (E224)), svartpeppar, konserveringsmedel (E202, E211).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk, mjölk, svaveldioxid eller sulfit och ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2234 kJ |
Energi | 534 kcal |
Fett | 58 g |
- Varav mättat fett | 5.4 g |
- Varav fleromättat fett | 15.8 g |
- Varav enkelomättat fett | 36.8 g |
Kolhydrat | 4.7 g |
- Varav sockerarter | 2.1 g |
Protein | 1.3 g |
Salt | 0.5 g |
Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 60 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 4°C
Total hållbarhet
Upp till 60 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
KorshagsFood AB
Org.nr: 556242-1494
I en portion på 100g finns det 1.3g protein.
Per 100g portion innehåller Romsås 4.7g kolhydrater tillsammans med 58g fett.
Romsås innehåller följande allergener: fisk, mjölk, svaveldioxid eller sulfit och ägg.
Romsås tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta KorshagsFood AB på följande sätt: Adress: Servicevägen 3-5, 311 32 Falkenberg.