Romsås
Storlek
200gram
Majonnäs (rapsolja, vatten, socker, ägg, salt, gult senapsfrö, stabiliseringsmedel (E412, E415), kryddor, konserveringsmedel (E211, E202), ättika, surhetsreglerande medel (E270),), vatten, tångkaviar (havstång, stabiliseringsmedel (E415), kryddor, färgämne (E120), antioxidationsmedel (E330), konserveringsmedel (E211, E202)), Limejuice från koncentrat (konserveringsmedel (E224), Stenbitsrom 1% (stenbitsrom, vatten, salt, antioxidationsmedel (E330), stabiliseringsmedel (E415), konserveringsmedel (E211, E202), färgämne (E160c, E120)), Kryddmix (salt, svartpeppar, smakförstärkare (E621),senap, lök, paprika, surhetsreglerande medel (E330), arom, selleri, kryddor), Dill, Gräslök, Konserveringsmedel (E202, E211).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk, selleri, sesamfrön, svaveldioxid eller sulfit och ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2009 kJ |
Energi | 478 kcal |
Fett | 53 g |
- Varav mättat fett | 3.7 g |
Kolhydrat | 2 g |
- Varav sockerarter | 1.5 g |
Protein | 0.7 g |
Salt | 1.4 g |
Förvaras i 4°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 84 dagar.
Förvaringstemperatur
4°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 84 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Vägga Rökeri AB
Org.nr: 556462-0952
I en portion på 100g finns det 0.7g protein.
Per 100g portion innehåller Romsås 2g kolhydrater tillsammans med 53g fett.
Romsås innehåller följande allergener: fisk, selleri, sesamfrön, svaveldioxid eller sulfit och ägg.
Romsås tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Vägga Rökeri AB på följande sätt: Telefon: 0454-19015. E-post: vaggarokeri@telia.com. Adress: Saltsjöbadsvägen 38, 374 30 Karlshamn.