- Livsmedel
- Färskvaror/Kylvaror
- Spad/Sås
- Sås
- Rödvinssås
Rödvinssås
En klassisk smakrik rödvinsås som passar perfekt till en god köttbit till helgens middag eller som en genväg till en mustig köttgryta.
Storlek
350milliliter

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Vatten, rött vin 8% (innehåller SULFIT), modifierad stärkelse, kalvbuljong (jästextrakt, kryddor, salt, kokt kalvkött, maltodextrin, kryddextrakt), brun farin, schalottenlök, rödvinsextrakt, solrosolja, socker, rödvinsvinäger, balsamvinägerpulver, maltodextrin, koncentrerad rödbetsjuice, salt, glukos, jästextrakt, kryddextrakt, kryddor, färgämne (sockerkulör (ammoniakprocessen)), konserveringsmedel (natriumbensoat, kaliumsorbat).
Allergeninformation för Rödvinssås
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller svaveldioxid eller sulfit. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 202 kJ |
Energi | 48 kcal |
Fett | 0.5 g |
- Varav mättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 8.5 g |
- Varav sockerarter | 3.5 g |
Protein | 0.9 g |
Salt | 1.8 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 120 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 120 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Danmark
Företag
Foodmark AB
Org.nr: 556528-1374
Vanliga frågor om Rödvinssås
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Rödvinssås?
I en portion på 100g finns det 0.9g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Rödvinssås?
Per 100g portion innehåller Rödvinssås 8.5g kolhydrater tillsammans med 0.5g fett.
Allergener
Innehåller Rödvinssås några allergener?
Rödvinssås innehåller allergenet svaveldioxid eller sulfit.
Vilka allergener kan finnas i spår i Rödvinssås?
Rödvinssås tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Rödvinssås?
Du kan kontakta Foodmark AB på följande sätt: E-post: info@foodmark.se. Adress: Box 2004, 174 02 Sundbyberg.