- Livsmedel
- Färskvaror/Kylvaror
- Spad/Sås
- Sås
- Aubergineröra
Aubergineröra
Aubergineröra (baba ganoush eller baba ghannouge) är en röra gjord på rostade auberginer, smaksatt med tahini (sesampasta) och vitlök. Rostningen ger en rökig, härlig karaktär som gör att röran passar perfekt som tillbehör till grillat. Aubergineröra är ett självklart inslag på mezebordet, god till fisk och kyckling men också ljuvlig i all sin enkelhet tillsammans med en bit bröd. Den tillverkas i vår egen fabrik i Rosersberg norr om Stockholm.
Storlek
10000gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Ingredienser: Aubergine (87%), SESAMpasta, vitlök, salt, surhetsreglerande medel (citronsyra), konserveringsmedel (kaliumsorbat).
Allergeninformation för Aubergineröra
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller sesamfrön. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 434 kJ |
Energi | 104 kcal |
Fett | 6.5 g |
- Varav mättat fett | 1.1 g |
Kolhydrat | 6.2 g |
- Varav sockerarter | 1.8 g |
Protein | 4 g |
Salt | 1.3 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 48 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 8°C
Total hållbarhet
Upp till 48 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Sevan AB
Org.nr: 556348-0085
Vanliga frågor om Aubergineröra
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Aubergineröra?
I en portion på 100g finns det 4g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Aubergineröra?
Per 100g portion innehåller Aubergineröra 6.2g kolhydrater tillsammans med 6.5g fett.
Allergener
Innehåller Aubergineröra några allergener?
Aubergineröra innehåller allergenet sesamfrön.
Vilka allergener kan finnas i spår i Aubergineröra?
Aubergineröra tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Aubergineröra?
Du kan kontakta Sevan AB på följande sätt: Telefon: 08-546 070 00. E-post: kundservice@sevan.se. Adress: Metallvägen 59, 195 72 Rosersberg.