Lecora Svartsoppa, en klassiker till Mårtensafton som firas den 10 November varje år. På en gåsamiddag serveras svartsoppa som förrätt, därefter gåsen och till sist äpplekaka som efterrätt.
Storlek
1000gram
Vatten, blodprotein (nöt/gris), äpplejuice, äpplepulver, socker, VETEMJÖL, modifierade potatisstärkelse, ananaspulver, krydda, kryddextrakt (innehåller SELLERI), arom, sirap, rödvinsextrakt, vin, salt, jästextrakt, konserveringsmedel (kaliumsorbat), smakförstärkare (E621).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, vete, selleri och svaveldioxid eller sulfit. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 250 kJ |
Energi | 60 kcal |
Fett | 0.5 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 11 g |
- Varav sockerarter | 7 g |
Protein | 3 g |
Salt | 1 g |
Förvaras i 4°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 60 dagar.
Förvaringstemperatur
4°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 60 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Orkla Foods Sverige AB
Org.nr: 556046-9131
I en portion på 100g finns det 3g protein.
Per 100g portion innehåller Svartsoppa 11g kolhydrater tillsammans med 0.5g fett.
Svartsoppa innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, vete, selleri och svaveldioxid eller sulfit.
Svartsoppa tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Orkla Foods Sverige AB på följande sätt: Telefon: 010-142 40 00. E-post: vcd-svar@orklafoods.se. Adress: Box 4249, 203 13 Malmö.