Färskpremium pasta - Potatisgnocchin hör till den traditionella italienska husmanskosten, framför allt i de norra delarna av Italien. Basen är potatis. Koktid: Gnoccihin kokas på låg värme till den flyter upp till ytan. Plocka ur eftersom med en hålslev.
Storlek
1000gram
Ingredienser: Potatispuré 80% (vatten, potatisflingor), VETEmjöl, majsstärkelse, durumVETEmjöl, salt, surhetsreglerande medel: vinsyra, naturlig arom. Producerad i en fabrik som även hanterar MJÖLK och ÄGG.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk och ägg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 637 kJ |
Energi | 150 kcal |
Fett | 0.5 g |
- Varav mättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 33 g |
- Varav sockerarter | 9.3 g |
Protein | 3 g |
Salt | 1 g |
Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 60 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 8°C
Total hållbarhet
Upp till 60 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Di Luca & Di Luca AB
Org.nr: 556459-2078
I en portion på 100g finns det 3g protein.
Per 100g portion innehåller Gnocchi 33g kolhydrater tillsammans med 0.5g fett.
Gnocchi innehåller allergenet vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Gnocchi innehålla spår av följande allergener: mjölk och ägg.
Du kan kontakta Di Luca & Di Luca AB på följande sätt: Telefon: 08-556 942 00. E-post: info@zeta.nu. Adress: Alsnögatan 11 7tr, 116 44 Stockholm.