SkinkOst

Kavli

Storlek

330gram

SkinkOst

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

INGREDIENSER: HÅRDOST (57%), vatten, svensk varmrökt skinka 8% (skinka, salt, druvsocker, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250, rökarom), smältsalter (E339, E452), konserveringsmedel (E202, E234). Osten är pastöriserad.

Allergeninformation för SkinkOst

Mjölk(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi850 kJ
Energi200 kcal
Fett14 g
- Varav mättat fett9.2 g
Kolhydrat0.2 g
- Varav sockerarter0.1 g
Protein16 g
Salt3.4 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 8°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 425 dagar.

Förvaringstemperatur

8°C till 25°C

Total hållbarhet

Upp till 425 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

O. Kavli AB

Org.nr: 556039-4081

Kontakt

Box 30

125 21 Älvsjö

Tel: 08-727 05 00

kavli@kavli.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om SkinkOst

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i SkinkOst?

I en portion på 100g finns det 16g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i SkinkOst?

Per 100g portion innehåller SkinkOst 0.2g kolhydrater tillsammans med 14g fett.

Allergener

Innehåller SkinkOst några allergener?

SkinkOst innehåller allergenet mjölk.

Vilka allergener kan finnas i spår i SkinkOst?

SkinkOst tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående SkinkOst?

Du kan kontakta O. Kavli AB på följande sätt: Telefon: 08-727 05 00. E-post: kavli@kavli.se. Adress: Box 30, 125 21 Älvsjö.