Svensk tofu med mjuk och silkeslen konsistens och naturell smak, tillverkad av familjen Lu. Utmärkt som krämig bas i alltifrån soppor och såser/röror till bakverk, bröd, desserter och smoothies. Funkar också som äggersättning, t.ex. som stanning i pajer. Används även i misosoppa. Naturligt vegansk och rik på protein.
Storlek
400gram
Sojabönor, vatten, mineralsalt
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller sojabönor. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 272 kJ |
Energi | 65 kcal |
Fett | 2.9 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 2.2 g |
- Varav sockerarter | 0.4 g |
Protein | 7.5 g |
Salt | 0.03 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 40 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 40 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Nordic Green Food AB
Org.nr: 556640-9990
I en portion på 100g finns det 7.5g protein.
Per 100g portion innehåller Tofu Silken 2.2g kolhydrater tillsammans med 2.9g fett.
Tofu Silken innehåller allergenet sojabönor.
Tofu Silken tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Nordic Green Food AB på följande sätt: E-post: info@yipin.se. Adress: Vargmötesvägen, 186 30 Vallentuna.