Manchego Gran Valle de Montecelo kommer från det mest prisbelönta mejeriet i La Mancha. Mejeriet är specialiserat på att producera enbart fårost och är det enda som kan producera både opastöriserad och pastöriserad Manchego. Här får osten åldras långsamt under perfekta förhållanden så att den kan utveckla den sanna Manchego-smaken. Första gången du smakar på denna ost kommer du att bli förvånad över hur länge den underbara smaken dröjer sig kvar. Njut av Manchego som tapas eller som en god hårdost på ostbricka.
Storlek
150gram
Pastöriserad Manchega´s fårMJÖLK, syrningskultur, kalciumklorid, löpe, salt, konserveringsmedel (E1105) (ÄGG)).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk och ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1820 kJ |
Energi | 439 kcal |
Fett | 37 g |
- Varav mättat fett | 24 g |
Kolhydrat | 2 g |
- Varav sockerarter | 1 g |
Protein | 26 g |
Salt | 1.7 g |
Förvaras i 2°C till 6°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 6°C
Total hållbarhet
Upp till 180 dagar
Tillverkningsland
Spanien
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 26g protein.
Per 100g portion innehåller Manchego hårdost 2g kolhydrater tillsammans med 37g fett.
Manchego hårdost innehåller följande allergener: mjölk och ägg.
Manchego hårdost tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.