Mesogios feta Thessalias en produkt med skyddad ursprungsbeteckning (P.D.O.), gjord uteslutande av 100 % färsk pastöriserad grekisk får- och getmjölk. Den har en behaglig smak, något syrlig och inte särskilt salt, och den har en rik arom. Konsistensen är medelhård/hård, fast och smulas inte sönder. Mognadstiden för fetaost är minst 2-3 månader från tillverkningsdatum.
Storlek
3650gram
Pastöriserad får- och getMJÖLK, mikrobiellt ystenzym, salt, bakteriekultur.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1140 kJ |
Energi | 279 kcal |
Fett | 23 g |
- Varav mättat fett | 13 g |
Kolhydrat | 1 g |
- Varav sockerarter | 1 g |
Protein | 16 g |
Salt | 2.4 g |
Förvaras i 2°C till 6°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 6°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Grekland
Företag
Delphi Food AB
Org.nr: 559031-3515
I en portion på 100g finns det 16g protein.
Per 100g portion innehåller Fetaost Thessalias hel 2kg 1g kolhydrater tillsammans med 23g fett.
Fetaost Thessalias hel 2kg innehåller allergenet mjölk.
Fetaost Thessalias hel 2kg tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Delphi Food AB på följande sätt: Telefon: 08-585 498 18. E-post: info@delphi.nu. Adress: Jungfrus gatan 405, 136 60 Brandbergen.