Mesogios feta Thessalias en produkt med skyddad ursprungsbeteckning (P.D.O.), gjord uteslutande av 100 % färsk pastöriserad grekisk får- och getmjölk. Den har en behaglig smak, något syrlig och inte särskilt salt, och den har en rik arom. Konsistensen är medelhård/hård, fast och smulas inte sönder. Mognadstiden för fetaost är minst 2-3 månader från tillverkningsdatum.
Storlek
156gram
Pastöriserad får- och getMJÖLK, mikrobiellt ystenzym, salt, bakteriekultur.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1140 kJ |
Energi | 279 kcal |
Fett | 23 g |
- Varav mättat fett | 13 g |
Kolhydrat | 1 g |
- Varav sockerarter | 1 g |
Protein | 16 g |
Salt | 2.4 g |
Förvaras i 2°C till 6°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 6°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Grekland
Företag
Delphi Food AB
Org.nr: 559031-3515
I en portion på 100g finns det 16g protein.
Per 100g portion innehåller Fetaost Thessalias 150 g 1g kolhydrater tillsammans med 23g fett.
Fetaost Thessalias 150 g innehåller allergenet mjölk.
Fetaost Thessalias 150 g tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Delphi Food AB på följande sätt: Telefon: 08-585 498 18. E-post: info@delphi.nu. Adress: Jungfrus gatan 405, 136 60 Brandbergen.