Arla® Pro Mozzarellafilé är perfekt för kockar som själva vill riva sin ost. Osten är av danskt ursprung och har en mild god smak, fantastiska smältegenskaper och en bra stretch. Önskas en smakrikare pizza rekommenderas en blandning av 2/3 mozzarella och 1/3 mer karaktärsfylld ost som t.ex. Riddar, St Olof eller Västervik. Mozzarellan är även väl lämpad för ugnsrätter då osten ger en fin gyllenbrun yta. Arla® Pro Mozzarellafilé är ett självklart val för professionella bagare och kockar som vill arbeta med en riktigt bra mozzarellaost.
Storlek
2300gram
PASTÖRISERAD MJÖLK, salt, SYRNINGSKULTUR, ystenzym.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1258 kJ |
Energi | 302 kcal |
Protein | 25 g |
Kolhydrat | 1 g |
Salt | 1.4 g |
- Varav mättat fett | 14 g |
- Varav sockerarter | 1 g |
Fett | 22 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 112 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 112 dagar
Tillverkningsland
Danmark
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 25g protein.
Per 100g portion innehåller Mozzarellafilé 22% 1g kolhydrater tillsammans med 22g fett.
Mozzarellafilé 22% innehåller allergenet mjölk.
Mozzarellafilé 22% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.