"Pasta filata" är ost där ostmassan värms i varmt vatten (75-85°C). Den varma ostmassan knådas och sträcks tills den blir blank, slät och elastisk. Denna Mozzarella är en tysk pasta filata med många fina egenskaper och mild smak. Den går utmärkt att skiva, riva och tärna. Den har mycket goda smältegenskaper och används med fördel till pizza, pasta, focaccia, paj och varma smörgåsar.
Storlek
2500gram
Pastöriserad KOMJÖLK, salt, syrningskulturer, vegetabilisk ystenzym. ***Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen.***
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1232 kJ |
Energi | 296 kcal |
Fett | 21 g |
- Varav mättat fett | 14.5 g |
Kolhydrat | 1 g |
- Varav sockerarter | 1 g |
Protein | 25 g |
Salt | 1.2 g |
Förvaras i 4°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.
Förvaringstemperatur
4°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 180 dagar
Tillverkningsland
Tyskland
Företag
AB Tage Lindblom
Org.nr: 556020-9107
I en portion på 100g finns det 25g protein.
Per 100g portion innehåller Mozzarellafilé 21% 1g kolhydrater tillsammans med 21g fett.
Mozzarellafilé 21% innehåller allergenet mjölk.
Mozzarellafilé 21% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta AB Tage Lindblom på följande sätt: Telefon: 08-564 705 10. E-post: info@tagelindblom.se. Adress: Ynglingavägen 1, 177 57 Järfälla.