Galbani Mozzarella är italienarnas favorit! Den laktosfria mozzarellan görs på pastöriserad komjölk, något som ger osten en frisk mjölkig och gräddig smak. Traditionellt äts mozzarella med tomater och basilika som en "Caprese" - sallad men kan också ätas varm i rostat bröd, panini eller pastarätter!
Storlek
190gram
Pastöriserad laktosfri MJÖLK, salt, löpe, mjölksyrakultur, surhetsreglerande medel: citronsyra. Produkten innehåller glukos och galaktos som härstammar från laktosnedbrytningen. Innehåller inte konserveringsmedel.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 921 kJ |
Energi | 222 kcal |
Fett | 17 g |
- Varav mättat fett | 13 g |
Kolhydrat | 0.2 g |
- Varav sockerarter | 0.2 g |
Protein | 17 g |
Salt | 0.6 g |
Förvaras i 4°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 27 dagar.
Förvaringstemperatur
4°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 27 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Skånemejerier Storhushåll AB
Org.nr: 5565273686
I en portion på 100g finns det 17g protein.
Per 100g portion innehåller Laktosfri Mozzarella 0.2g kolhydrater tillsammans med 17g fett.
Laktosfri Mozzarella innehåller allergenet mjölk.
Laktosfri Mozzarella tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Skånemejerier Storhushåll AB på följande sätt: Telefon: 040-31 39 00. E-post: storhushall@skanemejerier.se.