Halloumi är en ost som traditionellt tillverkas på Cypern av en blandning av ko-, får- och getmjölk. Den har en speciell, lite gummiaktig karaktär och kan stekas, grillas eller ätas naturell.
Storlek
200gram

Ingredienser: Pastöriserad ko-, get- och fårMJÖLK, havssalt, vegetabiliskt ystenzym, mynta, laktasenzym.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1333 kJ |
| Energi | 321 kcal |
| Fett | 25 g |
| - Varav mättat fett | 17 g |
| Kolhydrat | 1.5 g |
| - Varav sockerarter | 1 g |
| Protein | 22.5 g |
| Salt | 1.5 g |
Förvaras i 4°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
4°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Cypern
Företag
Fontana Food AB
Org.nr: 556251-0734
I en portion på 100g finns det 22.5g protein.
Per 100g portion innehåller Halloumi Laktosfri 1.5g kolhydrater tillsammans med 25g fett.
Halloumi Laktosfri innehåller allergenet mjölk.
Halloumi Laktosfri tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fontana Food AB på följande sätt: Telefon: 08-448 71 00. E-post: info@fontanafood.se. Adress: Box 43, Studiovägen 6, 135 21 Tyresö.