Storlek
125gram

Pastöriserad buffelMJÖLK 97%, naturlig vasslekultur 1,99% (lactobacillus delbrueckii subsp.lactis; Lactobacillus casei ; Lactobacillus plantarum), salt 1%, animaliskt löpe 0,01%, Saltlake (vatten+salt).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1136 kJ |
| Energi | 274 kcal |
| Fett | 24 g |
| - Varav mättat fett | 17 g |
| Kolhydrat | 0.6 g |
| - Varav sockerarter | 0.6 g |
| Protein | 14 g |
| Salt | 0.4 g |
Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 21 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 4°C
Total hållbarhet
Upp till 21 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Granarolo Nordic AB
Org.nr: 556598-0207
I en portion på 100g finns det 14g protein.
Per 100g portion innehåller Buffelmozzarella 0.6g kolhydrater tillsammans med 24g fett.
Buffelmozzarella innehåller allergenet mjölk.
Buffelmozzarella tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Granarolo Nordic AB på följande sätt: Telefon: 08-503 213 00 . E-post: info@matric.se. Adress: Sjöflygvägen 38, 183 62 Täby.