En äkta skotsk Cheddar, som tillverkas i byn Stranraer i sydvästra Skottland. Långlagrad i 12 månader för att få sin rätt, fylliga karaktär
Storlek
150gram

Pastöriserad mjölk, salt (1,8%), syrningskultur, ystenzym.
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1720 kJ |
| Energi | 415 kcal |
| Fett | 35 g |
| - Varav mättat fett | 22 g |
| Kolhydrat | 0 g |
| - Varav sockerarter | 0 g |
| Protein | 25 g |
| Salt | 1.8 g |
| Folsyra | 30 µg |
| Kalcium | 750 mg |
| Vitamin A | 319 µg |
| Fosfor | 450 mg |
| Klorid | 780 mg |
| Niacin | 5 mg |
| Riboflavin | 0.26 mg |
| Selen | 9.1 µg |
| Zink | 2.8 mg |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 90 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 90 dagar
Tillverkningsland
Storbritannien
Företag
Skånemejerier Storhushåll AB
Org.nr: 5565273686
I en portion på 100g finns det 25g protein.
Per 100g portion innehåller Cheddar 12 mån 700g 0g kolhydrater tillsammans med 35g fett.