Storlek
200gram
MJÖLK, salt, syrningskultur, vegetabilisk ystenzym.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1702 kJ |
Energi | 407 kcal |
Fett | 34.5 g |
- Varav mättat fett | 21.6 g |
Kolhydrat | 0.1 g |
- Varav sockerarter | 0.1 g |
Protein | 24.9 g |
Salt | 1.7 g |
Förvaras i 2°C till 7°C för optimal hållbarhet upp till 84 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 7°C
Total hållbarhet
Upp till 84 dagar
Tillverkningsland
Nederländerna
Företag
Svensk Cater AB
Org.nr: 556068-9738
I en portion på 100g finns det 24.9g protein.
Per 100g portion innehåller Lagrad Cheddar 0.1g kolhydrater tillsammans med 34.5g fett.
Lagrad Cheddar innehåller allergenet mjölk.
Lagrad Cheddar tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Svensk Cater AB på följande sätt: Adress: Marknadsvägen 1, 246 42 Löddeköpinge.