Gouda 28 % skivad Ekologisk

Martin & Servera

Upplev den milda smaken av ekologisk Gouda, en klassiker från Holland. Osten är skivad i tunna lager för snabb användning och är ett uppskattat pålägg bland personer i alla åldrar. Förvaras kyld. Varje förpackning innehåller 83 skivor.

Storlek

1000gram

Gouda 28 % skivad Ekologisk

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

MJÖLK*, salt, syrningskultur, mikrobiellt ystemzym. * = Ekologisk ingrediens.

Allergeninformation för Gouda 28 % skivad Ekologisk

Laktos(Innehåller)
Mjölk(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller laktos och mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1500 kJ
Energi361 kcal
Fett28 g
- Varav mättat fett18 g
Kolhydrat0.3 g
- Varav sockerarter0.3 g
Protein26 g
Salt1.8 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 1°C till 7°C för optimal hållbarhet upp till 63 dagar.

Förvaringstemperatur

1°C till 7°C

Total hållbarhet

Upp till 63 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Nederländerna

Företag

Martin & Servera AB

Org.nr: 556233-2451

Kontakt

Lindhagensgatan 133

104 25 Stockholm

Tel: 08-722 25 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Gouda 28 % skivad Ekologisk

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Gouda 28 % skivad Ekologisk?

I en portion på 100g finns det 26g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Gouda 28 % skivad Ekologisk?

Per 100g portion innehåller Gouda 28 % skivad Ekologisk 0.3g kolhydrater tillsammans med 28g fett.

Allergener

Innehåller Gouda 28 % skivad Ekologisk några allergener?

Gouda 28 % skivad Ekologisk innehåller följande allergener: laktos och mjölk.

Vilka allergener kan finnas i spår i Gouda 28 % skivad Ekologisk?

Gouda 28 % skivad Ekologisk tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Gouda 28 % skivad Ekologisk?

Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.