Saganakiost är en hårdost som är producerad i Grekland på ön Lesvos. Traditionell grekisk PDO-märkt hårdost av får- och getmjölk. Tät, spänstig ost med behaglig arom och balanserad sälta och styrka. Riv, använd i gratäng eller stek den härligt krispig på utsidan och servera med några droppar citron.
Storlek
1100gram
Ingredienser: Pastöriserad får- och getMJÖLK, havssalt, vegetabiliskt ystenzym, mjölksyrakultur.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1747 kJ |
Energi | 417 kcal |
Fett | 34 g |
- Varav mättat fett | 23 g |
Kolhydrat | 0.5 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 27 g |
Salt | 2.2 g |
Förvaras i 4°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
4°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Grekland
Företag
Fontana Food AB
Org.nr: 556251-0734
I en portion på 100g finns det 27g protein.
Per 100g portion innehåller Saganaki ca.1,1kg 0.5g kolhydrater tillsammans med 34g fett.
Saganaki ca.1,1kg innehåller allergenet mjölk.
Saganaki ca.1,1kg tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fontana Food AB på följande sätt: Telefon: 08-448 71 00. E-post: info@fontanafood.se. Adress: Box 43, Studiovägen 6, 135 21 Tyresö.