Emmi Gruyere Kaltbach opast grott är tillverkad av obehandlad komjölk och är grottlagrad. Grottan ligger i Lucerne-distriktet i centrala Schweiz och det är endast ost av den finaste kvalitet som lagras här. Luften i grottan är frisk och mineralrik med en året-runt-temperatur på 12,5 grader samt en luftfuktighet på 94%. Det råder här perfekta förhållanden för lagring av den här ost specialiteten och osten lagras i 12 månader under stor omsorg av den kunniga "grottmästaren". Denna gruyère har en förhållandevis kraftig smak som gör den till en självklar hårdost på en lyxig ostbricka!
Storlek
4160gram
Opastöriserad koMJÖLK, salt, löpe och syrningskultur
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1660 kJ |
Energi | 400 kcal |
Fett | 32 g |
- Varav mättat fett | 19 g |
Kolhydrat | 1 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 27 g |
Salt | 1.5 g |
Förvaras i 4°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 70 dagar.
Förvaringstemperatur
4°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 70 dagar
Tillverkningsland
Schweiz
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 27g protein.
Per 100g portion innehåller Gruyere Kaltb. 32% 1g kolhydrater tillsammans med 32g fett.
Gruyere Kaltb. 32% innehåller allergenet mjölk.
Gruyere Kaltb. 32% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.