Gruyère är en klassisk hårdost tillverkad av komjölk. Osten är uppkallad efter staden Gruyères i Schweiz och har sitt ursprung i kantonerna Fribourg, Vaud, Neuchâtel, Jura och Bern. Falbygdens® Rekommenderar Le Gruyère Réserve opast 33% är lagrad i ca 10 månader och har en kraftig nötliknade smak med fruktiga undertoner. Den är lika god att använda som matlagningsost som på ostbricka.
Storlek
150gram
Opastöriserad MJÖLK, salt, löpe, syrningskultur.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1690 kJ |
Energi | 407 kcal |
Fett | 33 g |
- Varav mättat fett | 21 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 27 g |
Salt | 1.5 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 150 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 150 dagar
Tillverkningsland
Schweiz
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 27g protein.
Per 100g portion innehåller Gruyère Réserve 0g kolhydrater tillsammans med 33g fett.
Gruyère Réserve innehåller allergenet mjölk.
Gruyère Réserve tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.