Fromalp Gruyere Reserve opast är en gul hårdost tillverkad av opastöriserad komjölk. Den är lagrad ca 10 månader och är perfekt som smakrik hårdost till en lyxig ostbricka, men kan också användas som matlagningsost, till exempel i en klassisk fransk löksoppa. Gruyère är uppkallad efter den lilla staden Gruyères i Schweiz. Osten har sitt ursprung i kantonerna Jura, Fribourg, Vaud, Neuchâtel och Bern. Fransk Gruyère måste ha hål enligt franska jordbrukslagstiftningen medan hål vanligtvis inte förekommer i schweizisk Gruyère.
Storlek
4120gram
Obehandlad MJÖLK, salt, syrakultur, löpe.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1660 kJ |
Energi | 400 kcal |
Fett | 32 g |
- Varav mättat fett | 19 g |
Kolhydrat | 0.1 g |
- Varav sockerarter | 0.1 g |
Protein | 27 g |
Salt | 1.5 g |
Förvaras i 2°C till 4°C för optimal hållbarhet upp till 90 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 4°C
Total hållbarhet
Upp till 90 dagar
Tillverkningsland
Schweiz
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 27g protein.
Per 100g portion innehåller Gruyère Rés opast 0.1g kolhydrater tillsammans med 32g fett.
Gruyère Rés opast innehåller allergenet mjölk.
Gruyère Rés opast tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.