En hårdost gjord på komjölk från hjärtat av Baskien. Coeur Basque heter osten egentligen och är en gräddig och lite syrlig ost med toner av hasselnöt. En berömd ost som tillverkas i Estive terroir- området i södra Frankrike. Traditionellt tillverkas osten av mjölken från högt betande kor. Osten har en fast konsistens och intensivt koncentrerad smak med blommiga toner och dofter av rostade nötter. Denna klassiska franska vardagsost, som tillverkas på pastöriserad komjölk, är en av de absolut populäraste godbitarna! Mycket god till lättare röda viner och kan gärna njutas som den är efter en god måltid.
Storlek
150gram
Pastöriserad MJÖLK, salt, syrningskultur, ystenzym
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1473 kJ |
Energi | 355 kcal |
Fett | 29 g |
- Varav mättat fett | 21 g |
Kolhydrat | 2.1 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 21 g |
Salt | 2 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 17 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 17 dagar
Tillverkningsland
Frankrike
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 21g protein.
Per 100g portion innehåller Coeur de Basque 2.1g kolhydrater tillsammans med 29g fett.
Coeur de Basque innehåller allergenet mjölk.
Coeur de Basque tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.