Kungen av italiensk ost – Virgilio Parmigiano reggia 22-24 mån, med fyllig, nyansrik smak. Det finns bara en parmesan som är äkta – den här. Tillverkningen av Parmigiano Reggiano är strängt reglerad och sker bara i vissa områden i provinsen Emilia Romagna. Råvaran är enbart opastöriserad mjölk och osten formas till knubbiga cylindrar för att sedan lagras i 22-24 månader. Ofta förknippar vi parmesan med matlagning och som matlagningsost är den utmärkt och mångsidig. Den har en förnämlig smak och smälter perfekt utan att bli trådig. Riv god italiensk hårdost som denna över pastarätter eller blanda ner i risotto. Den är även en god ost på ostbrickan.
Storlek
4000gram
Opastöriserad MJÖLK, salt, löpe.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1671 kJ |
Energi | 402 kcal |
Fett | 30 g |
- Varav mättat fett | 20 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 32 g |
Salt | 1.6 g |
Förvaras i 4°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.
Förvaringstemperatur
4°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 180 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 32g protein.
Per 100g portion innehåller Parmigiano reg 30% 0g kolhydrater tillsammans med 30g fett.
Parmigiano reg 30% innehåller allergenet mjölk.
Parmigiano reg 30% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.