Aromatiska Pecorino Sardo är en hårdost som tillverkas av fårmjölk på Sardinien. När osten nått en ålder av ca 6 månader är den perfekt att riva över maten. Om man gör en jämförelse mellan Falbygdens® Rekommenderar Pecorino Sardo och Romano så är den förstnämnda fylligare i smaken medan Romano har en saltare, skarpare smak. Pecorino Sardo används flitigt som matlagningsost i det italienska köket, men passar även utmärkt som smakrik ost till ostbricka – gärna med ett kraftigare vin.
Storlek
190gram
Pastöriserad fårMJÖLK, salt, löpe, enzym (från MJÖLK). Kanten är inte ätbar.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1666 kJ |
Energi | 398 kcal |
Fett | 33 g |
- Varav mättat fett | 20 g |
Kolhydrat | 0.27 g |
- Varav sockerarter | 0.18 g |
Protein | 25 g |
Salt | 0.9 g |
Förvaras i 2°C till 10°C för optimal hållbarhet upp till 21 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 10°C
Total hållbarhet
Upp till 21 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 25g protein.
Per 100g portion innehåller Pecorino Sardo 0.27g kolhydrater tillsammans med 33g fett.
Pecorino Sardo innehåller allergenet mjölk.
Pecorino Sardo tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.