Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Ost
  4. Hårdost, bit, >30% fett
  5. Pecorino Sardo 33%
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Ost/
  4. Hårdost, bit, >30% fett/
  5. Pecorino Sardo 33%

Pecorino Sardo 33%

Virgilio

Pecorino Sardo är en fast ost som tillverkas av fårmjölk på Sardinien. När osten har nått en ålder av ca 6 månader är den perfekt som matlagningsost och god att riva över maten. Vill du njuta av en italiensk fårost – prova Pecorino! Om man jämför Virgilio Pecorino Sardo och Romano så är den förstnämnda fylligare i smaken medan Romano har en saltare, skarpare smak.

Storlek

3040gram

Pecorino Sardo 33%

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Pastöriserad fårMJÖLK, salt, löpe, enzym (från MJÖLK). Kanten är inte ätbar.

Allergeninformation för Pecorino Sardo 33%

Mjölk(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1666 kJ
Energi398 kcal
Fett33 g
- Varav mättat fett20 g
Kolhydrat0.27 g
- Varav sockerarter0.18 g
Protein25 g
Salt0.9 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 2°C till 10°C för optimal hållbarhet upp till 240 dagar.

Förvaringstemperatur

2°C till 10°C

Total hållbarhet

Upp till 240 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Italien

Företag

Arla Foods AB

Org.nr: 556579-4400

Kontakt

Rättarvägen 3

169 68 Solna

Tel: 08-789 50 00

VCD@arlafoods.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om Pecorino Sardo 33%

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Pecorino Sardo 33%?

I en portion på 100g finns det 25g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Pecorino Sardo 33%?

Per 100g portion innehåller Pecorino Sardo 33% 0.27g kolhydrater tillsammans med 33g fett.

Allergener

Innehåller Pecorino Sardo 33% några allergener?

Pecorino Sardo 33% innehåller allergenet mjölk.

Vilka allergener kan finnas i spår i Pecorino Sardo 33%?

Pecorino Sardo 33% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Pecorino Sardo 33%?

Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.

←Tillbaka till Produkter