Pecorino Sardo är en fast ost som tillverkas av fårmjölk på Sardinien. När osten har nått en ålder av ca 6 månader är den perfekt som matlagningsost och god att riva över maten. Vill du njuta av en italiensk fårost – prova Pecorino! Om man jämför Virgilio Pecorino Sardo och Romano så är den förstnämnda fylligare i smaken medan Romano har en saltare, skarpare smak.
Storlek
3040gram
Pastöriserad fårMJÖLK, salt, löpe, enzym (från MJÖLK). Kanten är inte ätbar.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1666 kJ |
Energi | 398 kcal |
Fett | 33 g |
- Varav mättat fett | 20 g |
Kolhydrat | 0.27 g |
- Varav sockerarter | 0.18 g |
Protein | 25 g |
Salt | 0.9 g |
Förvaras i 2°C till 10°C för optimal hållbarhet upp till 240 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 10°C
Total hållbarhet
Upp till 240 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 25g protein.
Per 100g portion innehåller Pecorino Sardo 33% 0.27g kolhydrater tillsammans med 33g fett.
Pecorino Sardo 33% innehåller allergenet mjölk.
Pecorino Sardo 33% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.